Cum se conecteaza WebWMS cu sistemele ERP

Conectarea este foarte simpla, la fel ca la toate solutiile conectarea se poate face folosind webservice (de preferat) sau prin baze da date intermediare. WebWMS se poate conecta cu orice sistem ERP de pe piata, in cazul conectarilor prin webservice se pot folosi fisiere XML, JSON, csv sau orice al tip de fisier structurat.

Cenectarea cu ERP-urile se face prin schimb bidirectional de date si validare de date care se transfera din ERP. Datele care se transfera folosesc date cheie comune pe care WebWMS le preia din ERP sau nu (depinde de ceea ce agream impreuna). De exemplu: pentru a putea tine evidenta corelata cu ERP-ul codurile de client, codurile de produse, numerele de comenzi etc sunt preluate din ERP atunci cand se face implementaea. Cele 2 sisteme folosesc aceleasi nomenclatoare de date (produse, furnizori, cleinti, comenzi etc) care sunt tranferate la implementare din ERP in WebWMS folosing chei comune de idnetificare pentru a se putea face oricand trasabilitatea intre WMS si ERP.

WebWMS este de asemenea pregatit sa se intergeze cu siteme de tip pick by voice sau pick by light, putand sa furnizeze si sa preia date din aceste siteme folosind,  de asemenea EDI (webservice).

Conectorii pentru diferitele siteme ERP sau alte sisteme se vor adapta la fiecare sistem in parte in faza de implementare si vor fi prinsi in oferta de implementare care va fi transmisa clientului initial (ca si ideea generala crearea unui conector cu validare de date dureaza 1-2 zile de programmare, daca acesti conectori nu sunt deja facuti). Pentru a se putea realiza usor si facil conectarea avem pregatite deja documente cu datele care se vor schimba intre sisteme astfel incat consultantii sistemului ERP sa stie ca anume trebuie sa transfere si cand. Pentru ca integrarile sa fie realizate cu succes trebuie ca noi si firma care se ocupa de ERP sa conlucram indeaproape pentru a putea rezolva problemmele eficient si rapid.

WebWMS poate lucra insa independent fata de ERP si poate sa-si realizeze sarcinile de management de depozit si fluxuri si fara sa aiba interactiuni cu sistemele ERP (o astfel de functionalitate este utila acolo unde nu exista ERP sau unde sistemul ERP are functionalitati limitate). Pentru integrarea cu sistemele pick by voice sistemul este gandit astfel incat sa faciliteze integrarea cu astfel de siteme, ghidarea pickerilor facandu-se pas cu pasa, elemente care pot fi transmise si preluate de sistemele pick by voice sau pick by light.

De asemenea WebWMS se poate integra foarte bine cu magazinele virtuale, nativ fiind constuit pe o platforma web la fel ca si un magazin virtual, din anumite magazine virtuale putand prelua datele direct din baza de date si sa le transformam direct in comenzi de picking, putend prleua stoocurile etc.

WebWMS este creat sa poata lucra eficient atat cu procese restranse specifice firmleor mici cu putini angajati cat si cu procese complexe, specifice firmelor mari cu mai multe depozite si mai multe filiale.

Pentru orice fel de informatii suplimentare despre WebWMS te asteptam sa ne dai un semn la robert@webwms.ro sau la numarul de telefon din contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *