WMS in Romania – WebWMS singurul soft gratuit

WMS in Romania – WebWMS singurul soft gratuit

wms in romania

wms in romania

Exista mai multe solutii WMS  in Romania disponibile la momentul actual, dar WebWMS este singurul soft WMS gratuit disponibil in Romania. WebWMS a fost creat special pentru a rezolva o problema a solutiilor WMS in Romania si anume accesibilitatea acestor solutii software.

Pana la aparitia WebWMS softurile WMS nu erau accesibile tuturor companiilor din Romania din considerente de pret, pretul fiind destul de ridicat pentru a permite doar firmelor cu cifre de afaceri mari sa achizitioneze un atfel de soft. Ca firma mica, care nu ai o cifra de afaceri de multe milioane de euro nu iti permiteai sa comperi o solutie wms in Romania.

Lucrurile s-au schimbat odata cu apartitia WebWMS.

Cum schimba WebWMS piata WMS din Romania?

WebWMS vine pe o zona descoperita a solutiilor WMS din Romania, accea a preturilor reduse. Solutia in sine nu necesita licentiere si nu are limitari in functionare, orice client va primi solutia gratuit si va putea sa o foloseasca la intrega capacitate. WebWMS limiteaza suma maxima care se plateste in procesul de implementare la 10.000 de euro rezolvand astfel o alta problema a solutiilor WMS in Romania si anume predictibilitatea unui astfel de proces. Aceasta este o limitare asumata contractual si nu o estimare, asa cum o dau celelalte companii din piata. Putem face asta la WebWMS pentur ca suntem profesionisti si stim sa va ghidam in mod profesional in tot procesul astfel incat sa fie rapid si eficient.

De asemeena, WebWMS, este prima solutie din piata care introduce facilitati avanate ca „zero picking quantity„, produse complexe si multiorder picking, faciltati care va ajuta in optimizarea activitatilor din depozit si va ofera reduceri de costuri reale. Astfel de facilitati sunt unice la momentul asta in Romania si sunt special concepute pentru a va ajuta in activitate.

Aceste faciltati nu sunt singurele facilitati din WebWMS care sunt gandite pentru a va ajuta, pentru a afla tot ce poate face WebWMS trebuie sa ne contactati si sa venim sa va facem o prezentare, sa testati softul WebWMS sau si sa cititi mai multe articole de pe site.

robert

Lasă un mesaj