Franciza afacere WebWMS – gratis fara taxe de franciza

Franciza afacere WebWMS – gratis fara taxe de franciza

franciza afacere webwms

franciza afacere webwms

Fraciza afacere WebWMS se adreseaza celor care lucreaza in logistica si vor sa inceapa propria afacere. Daca ai sa citesti acest articol pana la final ai sa afli urmatoarele:

 • ce este fraciza afacere WebWMS
 • cum functioneaza franciza afacere WebWMS
 • De ce e gratuita aceasta franciza pentru tine
 • Cum poti deveni fracizat

Ce este franciza afacere WebWMS

Si eu ca si multi dintre voi am lucrat in logistica. La un moment dat am iesit si mi-am facut propria afacere. La momentul respectiv as fi vrut sa am know-how-ul de acum si sa stiu ce ar trebui sa fac, cand si cum. Daca as fi stiut astea as fi salvat mult, mult timp si bani. In afacerea pe care eu am creat-o din 2010 a trebui sa descopar si sa inventez servicii si moduri de lucru. Chiar daca as fi preferat o franciza nu as fi avut bani sa o iau.

In logistica, in toata Europa si nu numai, este nevoie de solutii software destepte si simple care sa rezolve problemele companiilor. O afacere in domeniul asta iti deschide noi orizonturi si are avantajul ca nu e limitata.

Franciza afacere WebWMS se adreseaza tie, cel care lucrezi in logistica si te gandesti ca ai vrea sa pleci pe calea antreprenoriatului. Calea e grea daca nu ai resurse si daca nu stii ce afacere sa incepi, cum sa o faci si daca nu ai resursele necesare. Daca te-ai mutat intr-o tara Europeana si esti roman, franciza WebWMS te va ajuta sa incepi o afacere in logistica si software in tara in care esti rezident.

WebWMS wste un soft gratuit WMS care are mare potential si care te poate ajuta sadevii independent si sa ai propriul tau business.

Cum functioneaza franciza afacere WebWMS

WebWMS eeste un soft WMS gratuit, un soft care nu are nevoie de niciun fel de licenta. Suntem printre putinele solutii profesionale WMS din piata care nu necesita taxe de licentiere. Asta e in avantajul clientilor pentru ca proiectul total de implementare WebWMS va fi mai convenabil pentru ei.

Clientul trebuie sa plateasca doar pentru implementarea WebWMS, implementare pe care eu in Romania o limitez la 10.000 Euro contractual. In tara ta de rezidenta, ca fracizat WebWMS ai libertatea sa iti faci preturile. Discutam aici doar de implementare. Astia sutn banii care iti revin tie la fiecare proiect. Din acesti bani vei plati o taxa intre 10 si 40% catre noi pentru ajutorul dat in timpul procesului de implementare. Ajutorul consta in instalare si configurare solutie software, dezvoltare conectori pentru conectarea cu alte softuri etc.Deci tu iei intre 60 si 90% si noi luam intre 10 si 40% dintr-un proiect.

Fanciza afacere WebWMS este gratuita pentru tine, asta inseamna ca nu trebuie sa platesti nici o taxa de franciza catre noi sau catre oricine altcineva. Asta te ajuta sa incepi afacerea si ai suportul nostru complet in prima etapa de demarare a afacerii.

Fanciza afacere WebWMS  functionea za astfel:

 • tu vei deveni francizat pe o anumite regiune, iar asta nu te costa nimic;
 • Ca posesor de franciza vei putea sa gasesti clienti si sa implementezi solutia clientilor din zona ta
 • Vei lua intre 60 si 90% din suma incasata pentru proiect;
 • vei avea suportul nostru pe tot parcursul implementarii solutiei la un client;
 • vei lua intre 50 si 70% din dezvoltarile ulterioare pe care clientii le vor dori;
 • vei lua 50% din taxa de management anuala (nu obligam clientii sa plateasca taxa anuala de management)
 • vei aveaa liberatea de a stabili parteneriate cu furnizori de echipamente si de a castiga suplimentar din aceste parteneriate;

De ce e gratuita aceasta franciza pentru tine

Franciza afacere WebWMS este gratuita pentru tine, in sensul ca nu trebuie sa platesti taxa intiala catre noi. Pentru a transfera cunostiintele de la noi catre tine si pentru a putea face implementari primele 2 implementari le facem impreuna. In aceste 2 implemntari tu inveti ceea ce inseamna aceatsa implementare de solutie WMS, astfel incat urmatoarele sa le poti face tu sau echipa ta.

Pentru a putea face implementarile tu trebuie sa gasesti primii 2 clineti astfel incat sa putem implementa solutia la ei. Pe parcursul acestor 2 implementari tu inveti si toti banii din aceste implementari vin catre noi. Cin peot fi acesti 2 clienti initiali? Unul ar putea fi compania la care deja lucrezi si pe care trebuie sa-i convingi sa implementeze solutia WebWMS.

Al doilea client poate fi un furnizor al companiei la care lucrezi sau orice alt client.

Dupa primii 2 clienti vei avea suficiente cunostiinte pentru a putea implementa solutia la urmatorii clienti. Nu te lasam singur si suntem alaturi de tine si la acesti clienti dar pe masura ce vei avansa si vei face proiecte implicarea nostra va fi din ce in ce mai mica.

Avantajul unui astfel de sistem iti permita sa deschizi o afacere in logistica si software. Toate astea fara a plati taxe de franciza si beneficiind de tot suportul nostru.

Cum poti deveni francizat

Procesul e unul destul de simplu:

 • primul pas e sa ma contactezi si sa-mi trimiti cateva date ca sa vad ce experienta ai in logistica,IT, Project management (experienta este un criteriu esential ca sa putem lucra impreuna);
 • al doilea pas este sa avem o discutie si sa ne cunoastem;
 • Al treilea pas este sa semnam contractul;
 • urmatorii pasi vor fi detaliati dupa ce semnam contractul

In principiu urmatorii pasi sunt despre cum sa gasesti primii clienti. Te ajutam cu marketingul, cu ofertarea, cu negocierea etc. Totul se desfasoara conform unui plan bine intocmit si care va mareste sansele de a avea o afacere de succes.

Ma poti contacta la robert [at] webwms.ro sau la +40729148238, iar dupa ce stabilim contactul si ne cunoastem am sa va ghidez eu prin tot procesul. Te voi ajuta sa intelegi afacerea franciza WebWMS, sa intelegi piata si sa gasesti primii clienti.

Dcaa vrei sa citesti mai multe despre WebWMS gasesti mai multe articole pe blog. Unul dintre aceste articole este acesta: Ce trebuie sa platesti la o solutie de WMS?

robert

Lasă un mesaj