WebWMS – wms care te plateste

wms care te plateste

WebWMS – wms care te plateste

WebWMS este un wms care te plateste, este singura aplicatie wms din lume cu ajutorul careia castigi bani. Subiecte focus in articol:

  • WebWMS – wms care te plateste detalii
  • De ce te platim

WebWMS – wms care te plateste detalii

Webwms – wms care te plateste este singura aplicatia de business cu care castigi bani dupa ce o implementezi. Da, ai citi bine, poti castiga bani dupa implementare. Iar cel care te plateste sunt eu. Poate ti se pare ciudat, dar, daca o sa citesti pe aici pe site o sa vezi ca WebWMS nu e o alta aplicatie de business ci e unica. Adica avem chestii unice ca si facilitati si facem business-ul asta intr-un mod unic.

De asta te si platim. Si nu e spaga sau alta forma de „motivare”. Hai sa te lamuresc. Un client ne-a cerut sa-i dezvoltam un modul pe care nu il avem in aplicatie. Si pentru ca nu il aveam in aplicatie a trebuit sa plateasca pentru dezvoltarea lui.

Modulul odata dezvoltat este parte din solutia WMS si pot beneficia si alti clienti de el. Dar pentru ca acest client a platit si el este „proprietarul” modului o sa-i platesc 10% din valoarea modului pentru fiecare client care doreste sa instaleze acel modul. Si o sa-i dau 10% din valaore pana cand isi va recupera suma pe care a platit-o. Asta insemna ca un cient care doreste sa utilizeze modul va trebui sa plateasca in plus 10% pentru pretul acelui modul.

Banii se vor duce direct la clientul care a comandat modulul atat timp cat el ramane client de WebWMS. In momentul in care isi recupereaza suma pe modul, clientii nu vor mai plati pentru modul, iar clientul nu va mai castiga bani de pe urma modului. Totul se face pe contract, prin act aditional la contract dupa ce clientul a achitat modulul. Coonditiile sunt sa fii in continuare client de WebWMS si vei fi platit pana iti vei recupera banii platiti initial pe modul. Nu face nimeni asta in piata, dar WebWMS a setat niste directii in piata si voi continua sa setez directii.

De ce te platim

Lucrurile sunt simple: eu sunt adeptul unui model de afaceri win-win transparent. Asta inseamna ca suntem transparenti si ca toata lumea trebuie sa castige din relatia noastra.

Eu castig pentru ca dezvolt WebWMS si asta imi vaa duce mai multi clienti. Si fara tine probabil ca nu asa fi avut acel modul. Si nu fac asta pe gratis ci pe banii pe care tu ii platesti pe acel modul.

Tu cel care ai platit modulul castigi pentru ca folosesti modulul si pentru ca iti vei recupera banii pe acel modul intr-o perioada de timp.

Noul client castiga pentru ca va plati mai putin decat daca dezvoltam modulul de la zero. Intotdeauna el va vrea sa plateasca mai putin, oricine vrea asta si va afi de acord cu asta. Si daca vrea sa plateasca sa dezvoltam din nou modulul 10% din modul se vor duce catre tine.

Toata lumea castiga in ecuatia asta si pentru ca eu stiu ca ma dezvolt alaturi de voi introduc aceasta facilitate. Totul pe baza de contract si incredere reciproca.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: WMS gratuit 5 utilizatori si 120 de produse

PS Ca totul sa fie transparent proprietarii moduelor vor fi afisati pe site.

robert

Lasă un mesaj