Discount la implementarea WebWMS

Discount la implementarea WebWMS

Va oferim un discount la implementarea WebWMS pentru anul viitor. Discountul este de 20% si se poate implementa solutia pana la sfarsitul anului viitor. Adica fara graba si cand aveti voi momentul cel mai bun, pe perioda anului viitor. In principiu, implementarea dureaza 30-45 de zile aproximativ. Noi ca si implementatori ne finalizam treaba in cel mult 20 de zile de cand dam startul.

Restul zilelor estimate sunt rezervate pentru activitatile pe care trebuie sa le faceti voi. Daca vrei sa implementezi anul viitor o astfel de solutie iti oferim un cod de discount, cod care este valabil pana la sfarsitul acestei luni.

In pachet este inclusa modificarea solutiei astfel incat sa corespunda cu fluxul dumneavoastra operational. Modificare resupune modificarea functionalitatilor curente din aplicatie si nu adaugarea de noi functionalitati.

Codul este urmatorul: bev5dc2g . Codul il vei introduce dupa ce vei achizitona pachetul de implementare de pe magazinul nostru virtual, adica de aici: https://logistic-specialist.com/produs/abonament-implementare-wms-webwms/

robert

Lasă un mesaj