Clienti WebWMS

PopVal Cos este o companie care activeaza in domeniul meterialelor de constructii avand un depozit in Iasi cu o cifra de afaceri de aprox 4 mil euro. Conpania gestioneaza aprox 10.000 de produse intr-un depozit in zona Iasi. Extinderea companiei in urmatoarea perioada va insemna deschiderea unui nou de pozit tot in zona Iasi, unul din motivele alegerii WebWMS ca solutie de wms fiind scalabilitatea usoara a aplicatiei. Implementarea a presupus conecarea cu ERP pin intermediul unei baze de date buffer in care WMS transmite date catre ERP si preia date din ERP.

Pentru PopVal Cos am creat 2 module suplimentare picking cu clientul si livrari directe, iar dezvoltarea viitoare va insemna legarea wms cu magazinul virtual al companiei.

Adisseo companie de distributie produse cu temperatura controlatain zona Roman cu o cifra de afaceri de aprox 600.000 de euro. Compania are in jur de 100 de produse in portofoliu. Implementarea wms in acest caz a fost fara conexiune cu ERP. Pentru Adisseo am furnizat si serverul linux pe care solutia WebWMS este gazduita.